FAQ

Over ons

Horeca Samen Sterk

‘Horeca Samen Sterk’ is een initiatief van online horeca groothandel Bidfood en betaalplatform Intersolve. ‘Horeca Samen Sterk’ helpt horecabedrijven kosteloos en op een veilige manier bij het aanbieden van cadeaukaarten aan hun gasten.

Intersolve is het betaalplatform achter alle restaurantkaarten in Nederland en als Elektronischgeldinstelling in het bezit van een vergunning van de Nederlandsche Bank. Betalingen via Intersolve zijn daarom veilig.

100% van uw cadeaukaart tegoed wordt binnen 1 week naar de door u gekozen horecagelegenheid overgemaakt. Intersolve en Bidfood beschikken vanaf dat moment dus niet meer over de gelden.

‘Horeca Samen Sterk’ heeft als doel de Nederlandse horeca financieel te ondersteunen tijdens de periode van sluiting wegens het coronavirus. Wanneer er onverhoopt toch sprake is van faillissement bij de door u gekozen onderneming, dan ligt het risico bij u als donateur.

Bidfood en Intersolve faciliteren enkel het platform en staan nadat de betaling aan de door u gekozen onderneming voldaan is niet garant voor uw aankoop of donatie. We gaan er echter vanuit dat mede dankzij uw steun, uw favoriete horecagelegenheid goed uit deze crisis komt en u binnenkort van harte kan verwelkomen!

Bekijk hier de algemene voorwaarden die op cadeaukaarten van toepassing zijn.

Horeca Samen Sterk wordt mede gesteund door de volgende partners: 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »