FAQ

Waarom steunen?

Waarom steunen met Horeca Samen Sterk?

De horeca gaat een bijzondere tijd tegemoet. Een tijd waarin eetgelegenheden geen contact hebben met gasten in hun zaak, omdat ze die niet mogen ontvangen. Je kunt je voorstellen dat dit voor ondernemers in de branche een harde klap is. Daarom is het juist nu zo belangrijk om jouw favoriete horecagelegenheid te steunen! Koop een cadeaukaart van jouw favoriete horecagelegenheid en kom genieten in betere tijden. Het is ook mogelijk om een bedrag te doneren aan de ondernemer die jouw steun verdient. #HorecaSamenSterk

Horeca Samen Sterk is een initiatief van groothandel Bidfood en betaalplatform Intersolve. Doel is om de horeca te helpen bij het verkopen van cadeaukaarten en ophalen van donaties. Op een veilige manier: Als Elektronischgeldinstelling is Intersolve in het bezit van een vergunning van de Nederlandsche Bank. Bovendien is de dienst voor de horecaondernemer volledig kosteloos. Alle kosten voor het faciliteren van deze website en de afhandeling van de cadeaukaarten en bancaire transacties worden gedragen door Bidfood en Intersolve.

Wij garanderen u dat 100% van uw donatie / cadeaukaart tegoed terecht komt bij de door u gekozen horecagelegenheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »