Alle restaurants Restaurant aanmelden Hoe werkt het? Over ons

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Privacy Policy

Privacy

Intersolve vindt zorgvuldig gebruik van persoonsgegevens belangrijk. Op deze pagina informeren we je over welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt en/of gebruikmaakt van onze diensten en producten. Ook vertellen we waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we de gebruikservaring hiermee verbeteren.

Wanneer je vragen hebt die niet in deze Privacyverklaring worden beantwoord, wanneer je suggesties of opmerkingen hebt over de inhoud van de verklaring, of wanneer je klachten hebt over de manier waarop met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan, dan kun je ons dit laten weten via het contactformulier.

Privacy verklaring

Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen ter uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst. Daarnaast willen wij je persoonsgegevens graag gebruiken om je op de hoogte te houden van nieuwe diensten of producten die Intersolve aanbiedt. Wanneer je geen prijs (meer) stelt op deze informatie, kun je dit via

het contactformulierlaten weten. Wij zullen het versturen van marketinginformatie meteen na ontvangst van je verzoek stopzetten.

De persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam • Adresgegevens
    • E-mail adres
    • Telefoonnummer

Wij zorgen ervoor dat alle redelijke technische en organisatorische maatregelen worden genomen om de door jou verstrekte en opgeslagen persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatig gebruik.
Je hebt altijd het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou worden verwerkt. Wij bieden bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is

verstrekt. Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van je toestemming of bezwaar op het verwerken van je persoonsgegevens indienen via het contactformulier. Wij zullen de aanpassingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, verrichten of je gemotiveerd uitleggen waarom jouw wensen (nog) niet kunnen worden uitgevoerd.

Wanneer je meent dat de manier waarop wij gebruikmaken van je persoonsgegevens niet in overeenstemming is met de doeleinden waarvoor je deze hebt gegeven of afwijkt van deze Privacyverklaring, dan kunt je dit via
het contactformulier doorgeven.
We willen je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat verplicht is door een wettelijk voorschrift of wanneer dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst die Intersolve met je heeft gesloten.

IP-adres

Intersolve kan op verschillende manieren beschikking krijgen over je e-mailadres, bijvoorbeeld wanneer je informatie opvraagt via onze website. Daarnaast kunnen anonieme gegevens worden verkregen die zijn gekoppeld aan jouw Internet Protocol-adres (IP-adres). Als je een webpagina opvraagt, is het voor de webserver noodzakelijk te weten waar de pagina naartoe moet. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van je IP-adres. Dit is een nummerreeks die iedere keer wanneer je inlogt op het internet, automatisch door je internetprovider aan je computer wordt toegekend, zodat je computer kan worden geïdentificeerd. Het is voor ons niet mogelijk om alleen aan de hand van je IP-adres jouw identiteit te achterhalen,

tenzij je die zelf aan ons heeft doorgegeven. Wij kunnen alleen vaststellen dat de ontvangende computer in een bepaald gedeelte van het land staat. De aan het IP- adres gekoppelde informatie, zoals zoekopdrachten en websites die zijn bezocht, kunnen daarom in beginsel niet naar jou worden herleid. Deze anonieme gegevens kunnen ons een beeld geven van het gedrag en de interesses van personen die onze websites bezoeken.

Cookies

Wij maken ook gebruik van zogenaamde cookies om onze websites, producten en diensten beter te laten aansluiten op je wensen en voorkeuren. Een cookie is een klein, eenvoudig bestandje dat met pagina’s van deze website (en/of Flash- applicaties) wordt meegestuurd en door je browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Intersolve maakt voor consumenten alleen gebruik van functionele cookies. Bij zakelijke bezoekers worden ook tracking cookies gebruikt aan de hand van het IP-adres. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers worden teruggestuurd. Een voorbeeld: wanneer je een inschrijfformulier invult om deel te nemen aan een bijeenkomst, dient je

je gegevens in te vullen. Om deze inschrijfprocedure sneller te laten verlopen, kunnen wij een cookie op de harde schijf van je computer plaatsen. Wanneer je een volgende keer onze website bezoekt, herkent deze je als klant. Het is in dat geval voor jou niet noodzakelijk de vereiste gegevens weer in te voeren. Natuurlijk geldt dat wij de informatie die uit cookies worden verkregen niet zullen gebruiken om je persoonlijk te identificeren. Indien je geen cookies wenst, kun je dit aangeven bij je eerste bezoek op de website. Wanneer je de cookies niet accepteert, kan dit gevolgen hebben voor het functioneren van de website. Als alternatief kun je de cookies die op jouw computer worden opgeslagen regelmatig wissen.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics, zodat wij de gewoonten, de wensen en het gebruikersgedrag van onze bezoekers kunnen onderzoeken. Hierdoor kunnen wij onze websites beter afstemmen op de doelgroep en beter voldoen aan de vraag van de gebruiker. Dankzij Google Analytics kan worden bijgehouden hoe vaak er op een bepaald item wordt geklikt en welke pagina’s het op de website goed doen of eventueel verbeterd kunnen worden.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ‘Analytics’-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of

voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP- adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar Google en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor-principles en is aangesloten bij het Safe Harbor- programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Leadinfo

Om het zakelijk gebruik van onze website te meten, gebruiken wij de dienst Leadinfo uit Rotterdam. Deze dienst toont ons bedrijfsnamen en -adressen op basis van IP- adressen van onze bezoekers. Het IP-adres wordt hierbij niet opgenomen.

Social media

Op onze website zijn buttons opgenomen om bepaalde webpagina’s te kunnen promoten (‘liken’) of delen (‘tweeten’) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »